Yupie

Dragi prieteni,  Cufarul YUPIE s-a deschis!
Va invitam sa priviti inauntru unde veti gasi lumea minunata a produselor handmade, produse unice realizate cu pasiune si dragoste  de oameni plini de imaginatie.
In cufarul YUPIE  o multime de lucruri fascinante si dragute pentru toate gusturile va asteapta sa le aflati tainele, sa le sugerati prietenilor, sa le adaugati colectiilor voastre.

Produsele handmade pe care le veti vedea aici sunt speciale: odata pentru ca ele sunt unice si apoi pentru ca in spatele lor sta munca cuiva care pune talent, indemanare, imaginatie, timp si nu in ultimul rand bani pentru a le realiza.

De cate ori veti cauta in cufarul YUPIE  veti descoperi idei minunate pentru cadouri, veti fi initiati in diferite tehnici de creatie, veti dezvalui secrete ale modului in care obiecte obisnuite devin arta, veti cunoaste la lucru  diversi creatori handmade, veti afla ce se poarta si cum puteti fi chic in cele mai traznite moduri.
   De ce YUPIE? Yupie e strigatul ce insoteste o bucurie simpla, o realizare deosebita, un moment de implinire, o imbratisare prieteneasca, o frumusete neasteptata, sfarsitul unei munci in urma careia am creat ceva special, gasirea unui obiect de mult cautat, o idee de cadou perfect.

Noi ne dorim ca de cate ori deschideti acest blog sa puteti striga cel putin odata YUPIE.

Speram ca impreuna cu sa promovam bunul gust si frumusetea unica a produselor handmade. Incercam sa oferim spatiul potrivit pentru ca iubitorii si creatorii de handmade sa se intalneasca si sa isi impartaseasca ideile, visele, gandurile, preferintele.

Pe creatorii de handmade ii invitam cu drag sa ne acorde increderea lor si sa isi deschida sufletul si usile atelierelor lor pentru a le dezvalui tuturor indemanarea si imaginatia lor deosebite.

Echipa YUPIE va va sprijini orice idee sau initiativa, va va promova produsele si va va oferi posibilitatea de a le transmite celorlalti cate ceva din pasiunea voastra. Noi vom lucra pentru voi deoarece iubim la fel de mult frumuseatea si bunul gust.
Dragi prieteni, viata este YUPIE!

www.yupie.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s